Producten voor byzantio torte (58)

CAPRESE

CAPRESE

Gepasteuriseerd eimengsel, pure chocoladechips, rauwe amandelen, suiker, boter, vetten en plantaardige oliën, amandelmeel, cacaopoeder 22/24%, bakken.
METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

METRO Chef Pecorino Romano DOP conf. 3 kg

De METRO Chef Pecorino Romano DOP kaas van 3 kg is een Italiaanse delicatesse, perfect om een vleugje authentieke smaak aan je gerechten toe te voegen. Met zijn rijke aroma en robuuste smaak, brengt deze kaas een overvloed aan smaken naar je maaltijden. Verpakking van 3 kg om aan je horecabehoeften te voldoen.
Taart op een standaard - Desserts

Taart op een standaard - Desserts

gemonteerde galerijstukken
Regenboog Velours Taart - Lamour De Paris

Regenboog Velours Taart - Lamour De Paris

Rainbow Velvet Cake - Lamour De Paris SKU: 902802 wij: 4 lb / 1800 gr st: 3 dagen op kamertemperatuur in de koelkast
Speculoos Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Speculoos Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Authentieke zachte nougat gemaakt in de Provence.
Adriatisch - Amaretto

Adriatisch - Amaretto

De likeur: Adriatico vertegenwoordigt een nieuwe generatie Amaretto. Het wordt geproduceerd uit 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten, waaronder amandelen uit Apulië. Deze worden met de hand geoogst, langdurig geroosterd, vervolgens gedistilleerd en gecombineerd met tonen van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Ten slotte voegt een snufje zout een delicate toets toe die de nabijheid van de Adriatische Zee oproept. Het resultaat is een likeur die twee keer minder zoet is dan traditionele Amaretto en beschikt over een prachtige aromatiek. Een genot om te consumeren met ijs of in cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee of Godfather)! Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de drankenindustrie en richt hij het merk op in september 2019. Type: Amaretto Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 28%
Spiegelglazuur Deluxe

Spiegelglazuur Deluxe

Mirror Glaze Deluxe is een kant-en-klare glazuur voor koude toepassingen. Het is ontworpen om aangebracht te worden op taarten, desserts en gebak zoals mousses, cheesecakes, bavarois, enzovoort. Het glazuur geeft een grote transparantie en een perfect spiegeleffect aan uw producten. - Glad en klontvrij - Thixotrope textuur - Goede houdbaarheid na toepassing (enkele dagen bij koelkasttemperatuur) - Stabiel bij invriezen/ontdooien - Gemakkelijk om kleurstoffen en aroma's toe te voegen (Bakbel Flavouring Compound Paste) - Eenvoudig om een marmer effect te creëren Karamel, Chocolade, Goud, Neutraal, Rood, Robijn, Zilver, Aardbei, Wit. Niet-standaard varianten beschikbaar op aanvraag. Bijvoorbeeld: Kiwi, Mandarijn, Framboos, Bloemige smaken (Bloem, Jasmijn, Hibiscus, Lavendel, Munt, Roos) en meer. Het neutrale spiegelglazuur is ook beschikbaar, het blijft glanzend en transparant bij -21°C/-5,8°F.
Broodverpakking

Broodverpakking

Brood is het meest geconsumeerde product op onze tafels. Daarom willen we verpakkingen creëren die ons in staat stellen om de versheid en de smaak van traditionele bakkerijproducten nog langer te genieten. Hoge transparantie en glans van de folie zorgen voor een goede blootstelling van het verpakte gebak. De verpakking is bedoeld voor verpakkingsmachines. DE GEBRUIKTE STRUCTUREN: LDPE, CPP
Rafael Taart

Rafael Taart

Een heerlijke smaak die zachte amandelcake-lagen combineert met een speciale mousse ertussen en bedekt met kokos, gemaakt met professionele recepten.
Dona Amélia Kaas - Beschikbare gewichten: 0,5 kg.

Dona Amélia Kaas - Beschikbare gewichten: 0,5 kg.

Als matriarch gaf Dona Amelia haar naam aan een kaas met alle essenties, met een zachte textuur en een aangenaam zachte en langdurige smaak.
Klassieke Pistache Baklava - Originele Gaziantep Baklava

Klassieke Pistache Baklava - Originele Gaziantep Baklava

KLASSIEKE PISTACHE BAKLAVA De eerste versie van baklava. Je zult de klassieke baklava die gemaakt is met de productie- en snijmethoden die al eeuwenlang bestaan, geweldig vinden. Tahmis, een van de oudste smaakmerken ter wereld en in Turkije, bestaat sinds 1635. Tahmis werd in 1635 opgericht in Gaziantep, het centrum van het Midden-Oosten. Aangezien Gaziantep aan de historische Zijderoute ligt, heeft het in het verleden vele koningen, reizigers en handelaren gehuisvest. Tot de belangrijkste smaken van Tahmis behoren koffie en baklava.
BLAUWBERRIE TAARTEN 500 GR - ZOET

BLAUWBERRIE TAARTEN 500 GR - ZOET

Ambachtelijk gemaakt, onze Alpen-taart is gevuld met jam en bedekt met een lattice van deeg. Warm of koud geserveerd, kunnen deze taarten worden genoten aan het einde van een maaltijd, bij het ontbijt, met koffie of als tussendoortje.
Panino Pinsato - De Smaak

Panino Pinsato - De Smaak

Met de hand geperst broodje zodat het nog zachter en beter verteerbaar is. Te bakken op een grill of in een voorverwarmde oven op 240° tot het mooi goudbruin is. Vul het naar wens; elke combinatie maakt het nog lekkerder en smaakvoller.
Iberische Kazen Rocinante

Iberische Kazen Rocinante

Kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk van koe, geit en schaap (3 melk). Zachte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 7 dagen. Halfgerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 2 maanden. Gerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 6 maanden.
Bevroren Cheesecake

Bevroren Cheesecake

Productie en export van bevroren cheesecake
Parmigiano Reggiano 30 maanden

Parmigiano Reggiano 30 maanden

Parmigiano Reggiano van 30 maanden is een geconcentreerde smaakexplosie, kruimelig en korrelig, met een krachtige aroma. De kenmerkende smaak maakt het een triomf voor de smaakpapillen. De lange rijping maakt het een zeer verteerbaar product, rijk aan voedingsstoffen, geschikt voor mensen met lactose-intolerantie en voor jonge kinderen.
Karamel en Pinda Cheesecake

Karamel en Pinda Cheesecake

Karamel en Pinda Cheesecake Code: MNG004
Plum cake cioccococco

Plum cake cioccococco

Plum cake cioccococco Cod:TFG017
Aardbeientaartje

Aardbeientaartje

Aardbeientaartje Code: MIG006
Frambozen cheesecake

Frambozen cheesecake

Kaascake framboos Cod:MNG003
Frambozenkaas taart

Frambozenkaas taart

Frambozenkaas Code: TRG058 Diameter: 18 cm
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Code: TRG054 Diameter: 18 cm
Torentaarten - Desserts

Torentaarten - Desserts

gemonteerde galerijstukken
Torentaarten - Desserts

Torentaarten - Desserts

gemonteerde galerijstukken
Torentaarten - Desserts

Torentaarten - Desserts

gemonteerde galerijstukken
Honing Amandel Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Honing Amandel Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Authentieke zachte nougat gemaakt in de Provence
Nougat Cranberries - Ambachtelijke Nougaterie

Nougat Cranberries - Ambachtelijke Nougaterie

Authentieke zachte nougat gemaakt in de Provence.
Tijm Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Tijm Nougat - Ambachtelijke Nougaterie

Authentieke zachte nougat gemaakt in de Provence.